O nama

Tvrtka posluje od 1995. godine, prvo kao Vall 042, a 2014. postaje destinacijska menadžment kompanija i mijenja ime u DMK Vall 042.

Djelatnosti kojima smo posvećeni su organizacija događanja, nakladništvo, djelujemo kao turistička agencija, ali se bavimo i dizajnom i produkcijom te organiziramo i osmišljavamo team building programe.

Provodimo i brojne, značajne projekte kao što je Međunarodni sajam „Lov, ribolov, priroda, turizam“ koji je već tradicionalna varaždinska manifestacija i najveća godišnja priredba vezana uz lov i ribolov u Hrvatskoj, ali i u ovom dijelu Europe. Na gotovo 2.000 m2 uređenih izložbenih prostora svake godine predstavlja se 100 - tinjak izlagača iz Hrvatske i drugih zemalja.

Radimo i na obogaćivanju turističke ponude i razvoju novih turističkih proizvoda kroz projekt Okusi Hrvatske tradicije koji realiziramo u partnerskom odnosu Županijskih - lokalnih Turističkih zajednica, a pritom je osnovni cilj unapređenje ponude tradicijskih lokalnih jela, pića i proizvoda u dnevnoj ponudi ugostiteljskih objekata te na toj osnovi sadržajniji razvoj eno-gastronomskog turizma. Također, informiramo putničke agencije i turoperatore o sadržaju i kontaktima isključivo hrvatske turističke ponude kroz projekt, odnosno stručni turistički časopis Way to Croatia koji se pojedinačno dostavlja kao besplatno izdanje u 47 zemalja širom svijeta i to putničkim agencijama, turoperatorima, putničkim novinarima te turističkim medijima.

Projekt Turistička burza PUT međunarodnog je karaktera, a jedan je od značajnijih hrvatskih turističkih susreta koji okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, hotelijerstva, pružatelja turističkih usluga, sustava turističkih zajednica i turističkih novinara, a koja se već 19 godina održava svake godine u drugoj hrvatskoj destinaciji. 

Proaktivna smo kompanija, a bogato iskustvo iz raznih područja povezano s jasnom vizijom pokreće nas i rezultira značajnim poslovnim uspjesima, a sve kako bismo zadovoljili širi društveni interes, ali i kvalitetno odgovorili na konkretne zahtjeve.