Zabavite se uz team building programe

Vall Tours je tvrtka specijalizira za organizaciju kreativnih i zabavnih team building programa koje provodimo u Varaždinu, ali i u drugim krajevima Hrvatske ili inozemstva. Team building za Vas možemo organizirati kao samostalni program, kao dio nekog dužeg programa (npr. igre nakon kojih slijedi ručak i druženje) ili pak kao dio cjelodnevnog ili višednevnog izleta.

Programe možemo realizirati uz vođenje na hrvatskom ili engleskom jeziku.

Kroz protekle godine organizirali smo team building programe za manje grupe od 10-ak osoba, pa do velikih sa preko stotinu sudionika, a među klijentima možemo istaknuti npr. Telemach, Veleposlanstvo Kraljevine Nizozemske u RH, Valamar (u suradnji s putničkom agencijom Aviomar), Knauf Insulation, Limes Plus, Point Visible, Haix obuća d.o.o. (u suradnji s putničkom agencijom Insula), Ford Hrvatska (u suradnji s agencijom Fakat) itd.

Team building programi koje organiziramo možemo podijeliti u tri osnovne grupe:

1. Potraga sa zadacima
O ovom obliku programa sudionici su podijeljeni u grupe te na određenom prostoru (npr. centar grada Varaždina) u određenom vremenskom periodu (90 minuta ili više) trebaju ispuniti različite zadatke koji im donose bodove. Lokacija za ovaj program može biti na bilo kojoj lokaciji prema želji klijenta - u centru nekog mjesta, u prirodi, u muzeju i slično

2. Disc golf
Za tvrtke koji žele svoje djelatnike odvesti u prirodu i upoznati ih s jednom manje poznatom aktivnošću na otvorenom nudimo program vezan na igru disc golfa. Ovaj sport, kojeg možemo opisati i kao golf s frizbijem, je jednostavan za igru te je lako savladati osnova, a u njemu mogu sudjelovati osobe svih dobi.
Disc golf team building možemo realizirati na nekom od postojećih disc golf terena (Varaždin, Toplice Sveti Martin, Stubičke Toplice, Platak, Labin) ili pak s montažnom opremom na bilo kojoj primjerenoj lokaciji prema želji klijenta.

3. Kviz i igre u zatvorenom
Za team building programe u doba godine kad su lošiji vremenski uvjeti, ili pak za tvrtke koje preferiraju druženja u zatvorenom, možemo organizirati i kviz ili različite kombinacije igara u zatvorenom prostoru (restoran, hotel i sl.)