Krstarenje Jadranom

 

Ukoliko želite godišnji odmor provesti na brodu sa 30-ak suputnika, krstareći između Jadranskih otoka, javite nam se s upitom na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bismo vam, među dostupnim brodovima, pomogli odabrati ono što najbliže odgovara vašim željama.

Polasci na krstarenja su svakog tjedna i to u pravilu subotom ili srijedom iz luka Opatija, Split i Dubrovnik. Po potrebi možemo vam organizirati i prijevoz autom, kombijem ili minibusom do željene luke.

Dio krstarenja je kružnog koncepta, gdje se brod vraća u istu luku iz koje je isplovio, dok su neka krstarenja jednosmjerna, pa npr. putovanje započinjete u Opatiji, a završavate u Splitu.

U ponudi je pet različitin nivoa kvalitete broda, pa tako i cijene variraju od 750 € do 2.150 € po osobi za sedmodnevno putovanje u ljetnom periodu (sredina lipnja do sredine rujna).

 Svaka kategorija broda razlikuje se kako cijenom tako i uslugama koje cijena uključuje pa tako slijedi:
  Traditional i Traditional ensuite doručak i ručak svakog dana, besplatan WiFi i voda na brodu
  Premium - doručak i ručak svakog dana, besplatan WiFi i voda na brodu, kapetanska večera, kušanje maslinovog ulja i vina na brodu, popodnevni čaj i kava, voditelj putovanja na brodu, jedan vođeni razgled, dnevno čišćenje kabine
  Premium Superior - doručak i ručak svakog dana, besplatan WiFi i voda na brodu, kapetanska večera, kušanje maslinovog ulja i vina na brodu, popodnevni čaj i kava, voditelj putovanja na brodu, tri vođena razgleda, dnevno čišćenje kabine
  Delux i Delux Superior - doručak i ručak svakog dana, besplatan WiFi i voda na brodu, kapetanska večera sa živom glazbom, kušanje maslinovog ulja i vina na brodu, čaj i kava nakon ručka, voditelj putovanja na brodu, vođeni razgledi s ulaznicama, dnevno čišćenje kabine, transferi s aerodroma, lučke i boravišne  pristojbe


Kod planiranja putovanja potrebno je na umu imati i činjenicu da cijena krstarenja uključuje usluge broda, ali od svih putnika očuje se da na kraju putovanja odvoje određeni iznos kao napojnicu za posadu broda. O predviđenom iznosu za navedeno će vas izvjestiti domaćin broda po početku putovanja.
Također, za sve kategorije, osim za Delux i Delux superior, obavezno se na licu mjesta plaćaju i lučke pristojbe (60€ po osobi).

Za sve dodatne informacije ili upite, dostupni smo od ponedjeljka do petka u vremenu od 10 do 16, na broj telefona +385 99 819 6432.

Na dnu stranice potražite poveznice na zasebne stranice s više informacija o aktualnim krstarenjima.
U galeriji potražite fotografije brodova i njihove opremljenosti za svaku kategoriju brodova.